Aida L.

DEVOPS ENGINEER

488 euro
Freelancer
10 ans
Tirana, ALBANIA

Mon expérience

ikubINFOOctober 2019 - Présent

Raiffeisen Bank AlbaniaApril 2018 - October 2019

Gazeta SOTJanuary 2017 - January 2018

Voir plus

DominusoftSeptember 2017 - January 2018

https://iotime.dominusoft.com/
Voir plus

NewspapersJune 2014 - December 2016

Different Designs and Readjustment Texts

Here you can see some of my articles. Këtu mund të gjeni disa nga artikujt e mi.
http://dielli.al/lajme.php?id=95706&k=71
http://www.gazetakritika.net/Forumi/index.php?itemid=7515
http://www.fjala.info/?p=1409
http://gazetaora.com/si-e-zaptojne-individin-idealistet-dhe-materialistet-e-kohes-se-aleancave-te-reja/
http://www.gazetalajm.com/filozofia-e-jetes-ne-kohe-te-emigracionit-si-problematike-e-kauzave-humane.html
http://botasot.info/opinione/436655/papunesia-nje-retorike-konsumi-konstatimesh-apo-perleshje-e-interesave-te-ngushta/#.VcIvrMqDD4k.facebook
http://www.albeu.com/shqiperi/frika-ndaj-pushtetit-te-imazhit/211384/
http://shekulli.com.al/p.php?id=313658
http://www.shekulli.com.al/p.php?id=338559

Gjeo-Vjosa sh.p.k.November 2015 - February 2016

Voir plus

Training Center “Davidi”October 2012 - October 2015

Technical Support for hardwere and software components. Maintenance of a LAN network.
Voir plus

Private BusinessMay 2011 - October 2011

Repair Hardwere/Software and faulty units of the computer components and offer

Mes compétences

Prometheus, Microsoft Azure, Linux, Kubernetes, Grafana, ELK, Docker